Yes, you can!

Wel, laten we stellen dat je niet langer triest moet zijn als je naar jouw portefeuille kijkt, want bij Holiday Suites werken brengt alleen maar voordelen. De combinatie tussen vakantie en een extra centje? Wij bieden jou de tofste vakantiejob ooit! Check! ☑

Vakantiejob – IT

Did you reboot your computer?
Dan ben je een echte IT- guy! Welcome to the club! Binnen Holiday Suites ligt natuurlijk één aspect zeer centraal: vakantie! Maar, wie houdt er niet van? Sta je helemaal te popelen om jouw passie voor IT én vakantie samen te koppelen? Dan weet je wat te doen.

Meer info

Vakantiejob kamermeisje – of jongen

De vakantiesfeer aan de Belgische kust? Er zijn er slechts weinigen die er niet van houden! Kan jij je bij degenen rekenen die er helemaal gek op zijn? Help dan met ons mee om onze vakantiegasten uiterst in de watten te leggen.

Meer info

Vakantiejob Marketing

Is commerciële duizendpoot jouw bijnaam? Klik dan NU op deze vacature! Bij Holiday Suites beschikken we over een zeer dynamisch marketingteam die absoluut houdt van nieuwe ideeën. Daarom verwelkomen we maar al te graag nieuwe stagiairs die een nieuwe wind laten blazen.

Meer info

Vakantiejob Schoonmaak

De vakantiesfeer aan de Belgische kust of het prachtige toerisme in het groene Limburg? Er zijn er slechts weinigen die er niet van houden! Kan jij je bij degenen rekenen die er helemaal gek op zijn? Help dan met ons mee om onze vakantiegasten uiterst in de watten te leggen.

Meer info

Customer hero – Vakantiejob klantenservice

Sla je graag een praatje met klanten en heb je een passie voor toerisme? Ga je graag op zoek naar de ideale vakantie voor onze gasten? Dan zou jij beter beginnen nadenken over een stage bij Holiday Suites! Wij zouden jou namelijk graag in ons team hebben. Word jij onze nieuwe stagiair Customer Hero!

Meer info