Mag jij eindelijk het werkveld gaan verkennen?

Niets leuker dan eindelijk gaan bekijken hoe jouw toekomst in een gekozen sector er van dichtbij uitziet. Daarbovenop is het nóg leuker om gewoonweg een fantastische stage te ervaren. En laat dat laatste nu net hetgeen zijn waar we bij kunnen helpen.

Stage Marketing

Is commerciële duizendpoot jouw bijnaam? Klik dan NU op deze vacature! Bij Holiday Suites beschikken we over een zeer dynamisch marketingteam die absoluut houdt van nieuwe ideeën. Daarom verwelkomen we maar al te graag nieuwe stagiairs die een nieuwe wind laten blazen.

Meer info

Stagiair klantenservice

Sla je graag een praatje met klanten en heb je een passie voor toerisme? Ga je graag op zoek naar de ideale vakantie voor onze gasten? Dan zou jij beter beginnen nadenken over een stage bij Holiday Suites! Wij zouden jou namelijk graag in ons team hebben. Word jij onze nieuwe stagiair Customer Hero!

Meer info

Stagiair Techniek

Handyman, handyman, … Tijdens jouw interessante opleiding is er wel even een momentje vrij voor een toffe stage, toch? Wij hebben toevallig nog een plaatsje voor je vrij. Bij Holiday Suites snuif je dagelijks de sfeer van vakantie op en kom je terecht in het tofste team van het land!

Meer info

Stagiair Hospitality

Heb jij het toeristische hart op de juiste plaats? Dat hebben wij ook, dus we passen zeker bij elkaar! Binnen Holiday Suites mag je het woord ‘hospitality’ zeker letterlijk nemen, want wij staan elke dag opnieuw klaar om onze gasten, maar ook onze collega’s de dag van hun leven te bezorgen!

Meer info

Stagiair Schoonmaak

De vakantiesfeer aan de Belgische kust of het prachtige toerisme in het groene Limburg? Er zijn er slechts weinigen die er niet van houden! Kan jij je bij degenen rekenen die er helemaal gek op zijn? Help dan met ons mee om onze vakantiegasten uiterst in de watten te leggen.

Meer info

Stagiair IT

Did you reboot your computer?
Dan ben je een echte IT- guy! Welcome to the club! Binnen Holiday Suites ligt natuurlijk één aspect zeer centraal: vakantie! Maar, wie houdt er niet van? Sta je helemaal te popelen om jouw passie voor IT én vakantie samen te koppelen? Dan weet je wat te doen.

Meer info